Diplomerad Trädgårdsarkitekt

Låt din trädgårdsdröm gå i uppfyllelse

FEBRUARI ERBJUDANDE!

2h konsultation

999 kr

Ditt behov avgör storleken på projektet

Jag applicerar en mycket flexibel arbetsmetod – som innebär att du kan få hjälp med allt ifrån en gemensam genomgång av befintlig trädgård, upprättande av en liten rabatt till ett totalt trädgårdsförslag. 

Paket för dig

On-spot konsultation

Vi spenderar 2h i din trädgård, där jag agerar din privata trädgårdsmästare. Oavsett om du vill bolla idéer, vill ha reda på jordmån, få tips och inspiration på vad du kan göra med din trädgård eller klurar på vad busken eller växterna i trädgården heter.

2.000 kr

Lilla Designpaketet

I detta paketet går vi på plats igenom dina önskemål och drömmar i din trädgård under 1 timma. Jag gör också en platsanalys för att kunna matcha dina önskemål mot förutsättningarna hos dig. Du får efteråt ett skräddarsytt och genomtänkt förslag på växter och rabattplanering som passar såväl din trädgårds förutsättningar som dina önskemål.

3.000 kr

Stora Paketet

I detta paketet går vi på plats igenom dina önskemål och drömmar i din trädgård under 1-2 timmar. Jag gör också en grundlig platsanalys för att kunna matcha dina önskemål mot förutsättningarna hos dig. Jag mäter upp din trädgård eller ditt önskade projekt och ritar ett komplett förslag. Du får växtlista, pedagogiskt planteringsförslag och skiss för att kunna såväl visualisera som köpa in och plantera till ditt projekt.

6.000 kr

Kompletta Design- och Planteringspaketet

Detta paket innehåller allt som erbjuds i de övriga paketen. Dessutom kommer jag ut till dig med leveransen av de nya växterna och planterar och säkerställer att växterna får en god start i sin nya miljö. 
Du är från början en viktig del av planeringen och designprocessen – men får också en trygghet i att växterna planteras i de planerade rabatterna på rätt sätt och du kan se fram emot att njuta av att din trädgård tar form.

Efter planteringen får du skötselråd.

Pris varierar beroende på ditt projekts omfattning, och offereras – men landar oftast på Stora Designpaketet + 8.000 kr ex moms

Löpande skötsel och rådgivning

I viss mån och för vissa projekt erbjuder jag löpande skötsel och rådgivning i Göteborgsområdet.
Detta skräddarsyr vi tillsammans utifrån din egen vilja, erfarenhet och möjlighet att ta hand om det som din trädgård kräver.

Pris på offert

Flowerbed AB

Kontakt

hello@flowerbed.se

0708-827…

Om FLOWERBED.SE

Om mig
Privacy Policy
Villkor