HEMSIDOR & E-HANDEL

HÖGKVALITATIV DESIGN

Jag bygger noggrant designade hemsidor som funkar lika bra i telefon som på dator. Alla sajter är Google-vänligt byggda och håller hög säkerhet backend. 
Fasta priser och 1 veckas leveranstid.
Pris för standard hemsida: 9.000 kr ex. moms.

ENKELT ATT ADMINISTRERA SJÄLV

När sajten är uppbyggd kan du sedan enkelt ändra eller uppdatera innehållet på den – helt själv, tack vare webbprogrammet DIVI som installeras på hemsidan. I priset för hemsidan ingår lifetime licens för denna användarvänliga programvara. (ord. pris $89 / år)

SERVICEAVTAL

Om du vill ha fortsatt service av hemsidan kan jag skydda din investering för dig. Uppdatering av programvara, felsökningar, rensa intrångsförsök, back-up samt kvartalsvisa statistiker och insikter ingår i standardservice som kostar 299 kr / mån ex. moms. I priset ingår även uppdatering av innehåll, så som texter och bilder om du vill slippa göra det själv. 

 portfolio

01

BRÖLLOPSBRUKET- Hemsida, visuell identitet, marknadsföring & e-handel

I detta projekt har vi tagit hand om hela resan från kommunikation till färdig hemsida och logotyp. SEO för att synas på Google och digital annonsering. Vi har även tagit fram en e-handel.

02

NSJ Gymnasium - Hemsida, texter & grafisk profil

En nystartad gymnasieskola med idrottsinriktning behövde en grafisk profil och logotyp. De behövde en formulering av deras erbjudande och gymnasieprogram och ett snyggt sätt att presentera detta på sin en hemsida.

03

Allékliniken- Hemsida responsiv

En hudklinik i Göteborg hade en äldre sajt som behövde göras modern, responsiv och användarvänlig

04

MOJO MARKET - Hemsida

Denna start-up behövde en hemsida för att presentera sitt arbete och sina tjänster. Hemsidan fick ett SSL certifikat och en SEO tjänst inbäddad på sajten.

05

Svanesundsfestivalen - Hemsida, grafisk profil och bokningssystem

En start-up festival som fick logotyp, grafisk profil, formulering av koncept och ny hemsida. Även ett bokningssystem på plats för biljettköp. 

06

Brochas y Rodillos - Hemsida, Logo & SEO

Denna hantverkarfirma behövde en ny hemsida från scratch, med ny logo, texter och google optimering. 

07

Runneby - Hemsida, SEO och e-handel

Ett årligt lopp som fick en ny hemsida och google optimering. Hemsidan har även en e-handel för biljettköp.

08

FABRICANTE DIEM - Hemsida, Logotyp & SEO

En start-up flyttfirma som ville ha ett helhetskoncept med formulering av sitt erbjudande, logotyp, hemsida och SEO optimering.

09

Ronnebymässan - Logo & Hemsida

Ett nystartat företag som driver flertalet mässor i Blekinge. Framtagning av ny logo, samt mässloggos och en ny hemsida med biljettbokning och monterbokning.

10

ORGANIZING INTEGRATION - Hemsida, kommunikationskoncept och grafisk profil

Ett forskarprojekt med akademisk profil fick en visuellt tilltalande hemsida och ett helt nytt kommunikationsmanér.

11

Sunsec - Hemsida i Sverige & Spanien

Ett företag med en omfattande hemsida och produktportfölj som behövde en helt ny struktur, design och kommunikation för att presentera sitt företag och erbjudande

12

BOLAGSJURISTERNA- Bas hemsida

Bolagsjuristerna hade redan en logotyp och färdiga texter. I detta projekt handlade det om att skapa en strukturerad och representativ hemsida som används likt en företagsbroschyr.

13

#NOWWHAT - Hemsida bas

En efterföljaren till #metoo i form av ett hackathon som behövde en hemsida med kopplade e-postkonton och kontakformulär. Grafisk profil, logo och texter fanns redan klart.

14

LANDVETTER ELKRAFT - Hemsida och SEO

Denna kunden hade ingen aktiv hemsida och behövde få sitt erbjudande paketerat och presenterat på ett inbjudande sätt.

15

LJUNGHS BLOMMOR - Hemsida & Blogg

Denna gemytliga blomsterbutik ville lyfta sin digitala profil med nya texter, nya bilder och en helt ny hemsida med beställningsforumlär och blogg

16

AVFALLSHÄMTNING - Bas Hemsida

En start-up som behövde en digital grafisk profil, en formulering av konceptet och en hemsida. 

17

FLIMO - Hemsida

Flimo är en välgörenhetsorganisation som hade en hemsida som fick ett lyft. Här gjorde vi en helt ny design och struktur av hemsidan, samt nya texter på delar av hemsidan.

VISA VÄRLDEN VEM DU ÄR
FÖRSTA MÖTET SKER PÅ HEMSIDAN

Vill du komma i kontakt med mig gällande hemsida? Mejla till info@creatinginsights.se eller fyll i formuläret nedan, så återkommer jag till dig!